Välkommen till

Tony Båtelssons Alltjänst AB

Grävning Gotland

Om oss

Kvalitet kombinerat med effektivitet

Välkommen till Tony Båtelssons Alltjänst AB, företaget med ett brett utbud av tjänster inom en rad olika branscher. Vi utför allt från bygg- och entreprenadarbeten till avloppsspolningar samt transporter. Hos oss får du alltid ett kostnadseffektivt arbete som präglas av kvalitet och en personlig service.

Vi är stationerad på Gotland och riktar oss till alla som är intresserad av våra tjänster, såväl företag som privatpersoner. Tillsammans med samhällets invånare och de andra företagen strävar vi efter ett Gotland där näringslivet blomstrar. Sedan bolagets start har vi arbetat utifrån visionen att alltid leverera förstklassiga resultat, och det är utifrån den målsättningen vi arbetar än idag.

Tony Båtelssons Alltjänst AB – Hela Gotlands alltjänst

Grävfirma Grävning Gotland

En komplett Grävfirma

Vi tar oss an de flesta uppdrag som har med grävning att göra. För oss spelar det ingen roll om det är dräneringar eller grävning av husgrunder, vi anpassar alltid vårt tillvägagångssätt utifrån det specifika arbetet. Vi använder oss endast av förstklassiga maskiner och säkra metoder, hos oss får du alltid ett arbete som håller i längden. Utöver grävning erbjuder vi även ett flertalet andra mark- och entreprenadarbeten. Är du intresserad av vad vi har att erbjuda? Kontakta oss redan idag så berättar vi mer om vad vi kan göra just för dig. Hör gärna av dig om du har några frågor eller funderingar, vi finns på Gotland och ser framemot att få hjälpa dig!

Grävning Gotland

Oavsett vilken typ av grävning som behöver utföras, så är det ett arbete som kräver en noggrann planering och ett korrekt utförande. Vi på Tony Båtelssons Alltjänst AB besitter den kompetens och erfarenhet som krävs för att uppfylla kundens förväntningar, med oss vid rodret kan du alltid känna dig trygg. Synonymt för alla våra utföranden av arbete är kvalitet och effektivitet, vi är en professionell grävfirma som alltid ser till kundens önskemål och behov.

Tjänster

Spolbil

Gräv

Transport

Följ oss på Facebook & Instagram

Målargränd 16
623 35 Burgsvik, Sverige
0702 - 19 29 24

Besöksadress:
Öja Ronnarve 603
6023 33 Burgsvik