Om oss

Hela Gotlands alltjänst!

2012 startade Tony Båtelsson en enskild firma som 2019 kom att bli Tony Båtelssons Alltjänst AB. Idag har vi en personalstyrka med utbildningar och erfarenheter inom olika arbetsområden som utför arbeten över hela ön. Tack vare vår skickliga personal och expertis, kan vi erbjuda ett brett tjänsteutbud inom flera olika branscher. Men vi nöjer oss inte där utan hos oss finns alltid strävan efter att bli bättre.

Som företag lägger vi stor vikt på våra kunder, vi kommer alltid att göra allt för att leverera ett arbete som uppfyller kundens förväntningar. Relationen mellan oss och våra kunder är otroligt värdefull. Vi ser alltid till att leverera ett trevligt bemötande under hela processen och finns självklart tillgängliga på telefon eller mail om det skulle vara något.

 

Fair transport

HÅLLBARA TRANSPORTER UTFÖRDA AV ANSVARTAGANDE ÅKERIFÖRETAG
Vi åtar oss att leverera transporter. Vi tar ansvar för vårt företag, våra medarbetare, våra kunde, vår miljöpåverkan och för trafiksäkerheten.
Vårt löfte- En hållbar affär.
Certifieringen säkerställer på så sätt att transporterna utförs ansvarsfullt, trafiksäkert och klimatsmart.
Fair Transport är transportbranschens sätt att ta ansvar och bidra till den nödvändiga omställningen som hela vårt samhälle står inför. Tillsammans skapar vi en trygg och hållbar framtid.

 

Följ oss på Facebook & Instagram

Målargränd 16
623 35 Burgsvik, Sverige
0702 - 19 29 24

Besöksadress:
Öja Ronnarve 603
6023 33 Burgsvik